fbpx

Opbrengsteigendom te koop Leuven

tervuursesteenweg, Leuven
  • Beschrijving
  • Adres

Beschrijving

Deze opbrengsteigendom te koop in Leuven was binnen de 2 maanden verkocht door de eigenares zelf. Dit nadat 3 makelaars tevergeefs hadden geprobeerd. Ze bespaarde maar liefst €10.493

Waar zat het verschil?

  1. correcte prijs
  2. het appartement verkoopklaar maken
  3. de juiste en perfecte visibiliteit

Na een analyse van 39 pagina’s konden we de juiste marktconforme prijs meegeven en starten zoals het hoort. Wil jij ook weten wat je pand waard is? Laat dan daar één van onze adviseurs een Gratis Schatting uitvoeren: KLIK HIER

Klik hier: GRATIS SCHATTING

Elke eigenaar heeft een unieke smaak qua inrichting en dit bemoeilijkt net de situatie om een pand voor te stellen aan een breed publiek. Daarom is het enorm belangrijk om je pand zo neutraal mogelijk aan te kleden, op die manier spreek je een breder publiek aan. Smaken verschillen, laat potentiële kopers dus niet afknappen op jouw interieur.

Dankzij onze tips en begeleiding kon de eigenares, van dit huis te koop in Leuven, haar pand zodanig aankleden dat het niemand tegen de borst zou stoten.

Lees hier ook de tips van onze experten 

Nu het pand helemaal klaar was om getoond te worden aan potentiële kopers, was het zéér belangrijk om op te vallen bij de juiste kopers. Hierin onderscheiden we ons dankzij de zéér kwalitatieve foto’s, maar nog meer door onze software die elk uur alle advertenties analyseert en optimaliseert. Op deze manier vinden wij, als enige in heel Europa, veel sneller de juiste koper véél sneller.

Lees hier meer over onze unieke software

 

Wil jij dit succes ook ervaren om sneller je pand zelf te verkopen en gigantisch veel geld uit te sparen? Neem dan zeker contact mer ons op.

 

  • Adres: tervuursesteenweg
  • Stad: Leuven
  • Staat / Regio: Vlaams Brabant
  • Postcode / Postcode: 3000
  • land: België

Contact informatie

VERKOCHT
VERKOCHT

Enquire about this property