8u tot 22u

7/7

03 303 44 01

info@instahome.be

 • Verkoop zelf je huis zonder makelaar én zonder zorgen

Bij ons geen te hoge commissies en vage beloften. Elke eigenaar weet exact waarvoor hij/zij zal betalen dankzij ons transparant systeem. Maar bovenal de zekerheid dat er geen woekerprijzen worden gehanteerd en een uitmuntende service zal geleverd worden.

Ontmoet onze adviseurs

 

Waarom doen we dat zo?

De huizen verkoopmarkt heeft al decennia nood aan transparantie en een nieuwe aanpak. Instahome legt alle kaarten op tafel. We bieden een 15-tal diensten aan die tot in detail kunnen opgevolgd worden door de klant. Je vindt ze elders op deze website. 

Maar we gaan verder dan die transparante service

We sturen het verkooptraject bij op basis van objectieve analyses van onlinestatistieken, software die je advertenties elk uur analyseert en automatisch aanpast en halen er experten bij waar nodig en nuttig. Deze aanpak staat je als verkoper toe om sneller te schakelen, met als gevolg dat de verkoop ook sneller zal afgerond worden. Deze aanpak garandeert resultaat.

Marktonderzoek heeft aangetoond dat Instahome het antwoord is op de belangrijkste noden bij verkopers van panden:

 • complete transparantie
 • geen commissie
 • én vernieuwde mogelijkheden om sneller opgemerkt te worden in het grote aanbod

Instahome zal de vastgoedmarkt veranderen, zoveel is zeker. Want iedereen is op zoek naar een manier om zijn huis zelf sneller en aan de juiste prijs te kunnen verkopen.

Lees zeker onze 11 tips om je huis zelf te verkopen

Wij hebben dé oplossing voor jullie!

Door onze innovatieve werkwijze en diensten geloven wij er rotsvast in dat we de gewoonte doorbreken waarop mensen hun huis verkopen in België. Door onze jaren ervaring hebben we gemerkt dat er telkens drie wederkerende eisen zijn van de eigenaars:

   • Snelle verkoop van hun huis
   • Juiste prijs bepalen van het pand
   • Garantie naar resultaten

Voor elk van deze punten hebben wij de oplossing: LEES ZE HIER

Onze missie

Wij bieden mensen die hun huis zelf willen verkopen alle middelen, expertise en begeleiding die ze nodig hebben om te krijgen wat ze verdienen. Het geld dat ze in de woning hebben geïnvesteerd en meer.

Onze missie is om u te voorzien van een volledige ondersteuning gedurende het hele verkoopproces. Dit doen we telkens op een menselijke, professionele, eerlijke, transparante en innovatieve manier.

We willen dat de eigenaars volledig geïnformeerd zijn tijdens de verkoop van hun huis om op die manier er het meeste voordeel uit te halen. InstaHome zal zijn missie vervullen om de vastgoedmarkt te veranderen. Dit door hard werk en een team dat door vuur gaat voor hun klanten.

Je informeren, bijstaan met de allernieuwste diensten en een volledige ondersteuning bieden bij het opmaken van de nodige wettelijke documenten om met een gerust geweten aan een nieuw avontuur te beginnen, dit alles mag je van ons verwachten.

Maar vooral: dit zonder een té hoge commissie te moeten betalen!

Je huis verkopen zou geen gokspel mogen zijn.

Instahome blijft een revolutie teweegbrengen in de vastgoedsector door voorspellende analyses te gebruiken
om de perfecte koper voor elk huis te vinden.

Instahome verwerkt gebruikersgegevens van derden zoals Google of Facebook
met een eigen algoritme om te bepalen of die persoon misschien
op zoek is om een huis te kopen, en zo ja, worden er advertenties
op verschillende platforms gemaakt in de hoop van hen te laten kopen.

Klik hier om te kijken of we ook jou kunnen helpen

Heb je nog vragen? Wij hebben de antwoorden!

Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs.