6 tips om je woning klaar te maken voor de foto’s

Tips voor de perfecte foto om je woning te verkopen

Je kent het gezegde, je krijgt maar één kans om een goede ​​eerste indruk te maken. Hetzelfde geldt voor je huis wanneer je dit  probeert te verkopen! Lang voordat een potentiële koper je huis binnenstapt, zoeken ze online naar hun nieuwe thuis, bladeren ze door je foto’s en bedenken ze waar ze al hun meubelen kunnen plaatsen in je woning. Dus als een potentiële koper online naar je foto’s kijkt, wil je dan geen goede indruk maken? Volg dus zeker onze tips voor de perfecte foto van je woning.

De foto's van je huis moeten uitnodigend zijn. Uiteindelijk is de hoop dat een koper naar die foto's kijkt en wordt gedwongen om langs te komen en het huis persoonlijk te zien.

Hier zijn enkele eenvoudige tips om je woning op zijn best te tonen op foto ...

Lees hier ook onze 11 tips om je huis zelf te verkopen

Opruimen

Dit lijkt me geen probleem, toch? Wel, je zou verrast zijn. Alleen al het opbergen van kinderspeelgoed, vuile was en schoenen zorgt ervoor dat het huis er netter uitziet. Bekijk het op deze manier ... als je niet weet wat je weg moet doen, vraag jezelf dan af: "Zou ik dit wegstoppen als ik gezelschap zou hebben?"

tips foto woning verkopen

Verwijder familiefoto's

Denk eraan, we willen dat de koper zichzelf thuis voelt. Het is moeilijk om te doen wanneer ze overal familiefoto's van de huidige eigenaren zien. We weten dat je van je familie houdt, maar als je de foto's een dag opbergt, zie je ze nog even graag. ?

Dek de tafel

Kale eetkamertafels en keukentafels zijn saai. Dek je tafels alsof je op het punt staat om de buren voor een lekkere maaltijd te ontvangen. Bloemen geven telkens ook een leuke touch!

tips foto woning verkopen - tafel dekken

Reinig je badkamer

We waarderen je aandacht voor persoonlijke hygiëne. Maar laten we de flosdraad, deodorant en haarlak voor onszelf houden. Je hebt het eerder gehoord, maar het oude gezegde is dat keukens en badkamers huizen verkopen. Zorg ervoor dat die van jou brandschoon is!

Maai het gras

Hoewel je potentiële koper meer en meer een virtuele rondleiding kan doen vanuit zijn zetel, is de buitenkant van het huis nog steeds belangrijk. Het gras maaien, struiken snoeien en bladeren harken, toont dat je goede huisvader bent.

Verberg de speeltjes van je huisdieren

We houden van onze huisdieren! Maar de kennels, kattenbakken en kauwspeeltjes zien er niet geweldig uit op foto's. Dus berg voor de fotoshoot zijn/haar speeltjes even op, en laat iemand met je trouwe viervoeter een wandeling maken.

Toch nog meer tips nodig om de perfecte foto van je woning te nemen of heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken

gratis Webinar Hoe je huis zelf verkopen

In amper 20min krijg je alle info die je nodig hebt om je huis zelf te verkopen. 

We zijn er om jullie te helpen

SCHRIJF JE DUS ZEKER IN ALS OOK JIJ VEEL GELD WIL BESPAREN. 👇

BONUS: Ontvang onmiddellijk onze GRATIS stappenplan met zéér waardevolle tips

small_c_popup.png

Komt jouw pand ook in aanmerking?

Leuk dat je jouw huis met ons wilt verkopen!

Geef hier je gegevens in en binnen de 24u kom je te weten of ook jij meer geld op je eigen bankrekening zal zien verschijnen.