Snel huis verkopen

huis snel verkopen

Door omstandigheden of uit persoonlijke keuze moet je snel je huis verkopen.

Waarschijnlijk denk je dan om onmiddellijk een makelaar in te schakelen om snel je huis te verkopen, want zij hebben “een portefeuille” met mogelijk geïnteresseerde kopers en contacten. Maar is de grootste database met potentiële klanten niet het internet de dag van vandaag? 97% zoekt zijn nieuwe woning via verschillende online kanalen.

Helaas hangt hier ook een prijskaartje aan vast. Ze werken doorgaans met commissies gaande van 2% tot 6%, concreet betekent dit dat deze commissie aan jou wordt doorgerekend als kost.  Op die manier blijft er minder over in je eigen zak. Natuurlijk wordt dit niet voor niets berekend, maar worden er wel degelijk diensten uitgevoerd zoals: het fotograferen van je huis, het plaatsen van een immobord, het plaatsen van advertenties en het leiden van de bezoeken.

Je kan natuurlijk er ook voor zorgen om je huis zelf te verkopen, maar indien het snel moet gebeuren komt er heel wat stress bij kijken.

Huis zelf verkopen tips: Lees hier extra advies van onze experten

InstaHome biedt je een alternatief.

We helpen en ondersteunen je in elke stap van je verkoopproces, leveren al de benodigde marketingdiensten om snel je huis te verkopen door het op een correcte manier aan de juiste doelgroep te tonen. Dankzij onze unieke software vinden we véél sneller de juiste koper voor je woning.

Het grote verschil met een makelaar is onze prijs en extra diensten. We hanteren vaste en volledig transparante tarieven. Al onze diensten duidelijk in één overzicht:

Hoe snel kunnen we schakelen voor jou? Je huis kan binnen enkele dagen online staan met professionele foto’s, een video walkthrough, een unieke beschrijving,… Zodra je je diensten hebt gekozen, sturen wij binnen de 24u onze vastgoedexpert langs en binnen de 48u een fotograaf. 24u na het bezoek van de fotograaf kan je woning al online staan.

Je huis snel verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Je huis verkopen zou geen gokspel mogen zijn.

Instahome blijft een revolutie teweegbrengen in de vastgoedsector door voorspellende analyses te gebruiken om de perfecte koper voor elk huis te vinden.

Instahome verwerkt gebruikersgegevens van derden zoals Google of Facebook
met een eigen algoritme om te bepalen of die persoon misschien
op zoek is om een huis te kopen, en zo ja, worden er advertenties
op verschillende platforms gemaakt in de hoop van hen te laten kopen.

Klik hier om te kijken of je in aanmerking komt

Onze diensten zijn zo transparant dat je alle informatie snel en eenvoudig op onze website kan vinden.
Daarnaast komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Compare listings

Vergelijken

Download onZE gratis Checklist

Elke stap wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van 35 zéér waardevolle tips

We zijn er om jullie te helpen

KRIJG ONMIDDELLIJK TOEGANG TOT DE CHECKLIST 👉

small_c_popup.png

Komt jouw huis in aanmerking?

Vul je gegevens in en kom het snel te weten