Samen succesvol je huis verkopen

Wij hebben de expertise

We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de vastgoedwereld: Instahome kent de vastgoedmarkt als geen ander. Die kennis willen we met jou delen om zelf, snel en op een eenvoudige manier je huis te verkopen.

Instahome beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten die jou als verkoper voorzien van alle gewenste diensten: je kiest zelf waarbij je onze hulp kan gebruiken.

Succesvol je huis verkopen staat dus garant.

huis zelf vrekopen

Dit kunnen wij voor je doen

Ons team van adviseurs zit klaar voor jou en al je vragen. Ze zijn altijd voor 100% op de hoogte van jouw persoonlijke verkoopsituatie en geven advies en antwoorden. Dit team is dé spil van Instahome: ze hebben nauw contact met alle afdelingen binnen de makelaarswereld en een brede kennis van zaken. Zo raakt er geen tijd verloren en krijg je de antwoorden van de juiste specialisten.

Dit doe jij

Potentiële kopers rondleiden

Gezien we jullie voorzien van video’s en een immogids met alle tips & tricks om de perfecte rondleiding te geven, is het rondleiden van kijkers zelfs leuk om te doen. Wie kent trouwens de woning en de buurt het best? Iemand die er 1 keer is geweest of diegene die er jarenlang leuke herinneringen heeft opgebouwd?

Daarnaast ben je voor een bezichtiging niet aan kantoortijden gebonden en kun je uitgebreid de tijd nemen om kijkers rond te leiden. Omdat potentiële kopers informatie graag uit de eerste hand ontvangen, wordt een persoonlijke rondleiding erg op prijs gesteld!

instahome-gratis-checklist-huis-zelf-verkopen

Bekijk hier hoe de software werkt

“€42.000 meer dan de vraagprijs... Dit durfde ik nooit dromen”

Lees hier meer succesverhalen van onze eigenaars

Compare listings

Vergelijken

gratis Webinar Hoe je huis zelf verkopen

In amper 20min krijg je alle info die je nodig hebt om je huis zelf te verkopen. 

We zijn er om jullie te helpen

SCHRIJF JE DUS ZEKER IN ALS OOK JIJ VEEL GELD WIL BESPAREN. 👇

BONUS: Ontvang onmiddellijk onze GRATIS stappenplan met zéér waardevolle tips

small_c_popup.png

Komt jouw pand ook in aanmerking?

Leuk dat je jouw huis met ons wilt verkopen!

Geef hier je gegevens in en binnen de 24u kom je te weten of ook jij meer geld op je eigen bankrekening zal zien verschijnen.