Samen succesvol verkopen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wij hebben de expertise

We hebben meer dan 15 jaar ervaring: Instahome kent de vastgoedmarkt als geen ander. Die kennis willen we met jou delen om zelf, snel en op een eenvoudige manier je huis te verkopen.

Instahome beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten die jou als verkoper voorzien van alle gewenste diensten: je kiest zelf waarbij je onze hulp kan gebruiken.

 

Wat bieden we zoal?

  • Fotografen: professionele foto’s maken je woning aantrekkelijker voor potentiële kopers. Betere foto’s leiden tot meer bezoekers en een snellere verkoop.
  • Video Walkthrough: een video zet je huis extra in de kijker op online platformen.
  • Verkoopstyling: kleine, goedkope of kosteloze ingrepen kunnen je huis nóg aantrekkelijker maken waardoor je een hogere verkoopsprijs kan bekomen en sneller kan verkopen.
  • Copywriters: een verleidelijke omschrijving van je woning met een afgemeten dosis commerciële flair, kan zeker het verschil maken om potentiële kopers aan te zetten tot contactname.
  • Juridische bijstand: bij de verkoop van je woning moet je voldoen aan heel wat wettelijke vereisten, waar je niet altijd van op de hoogte bent. Onze adviseurs zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • En nog zoveel meer… Bekijk hier al onze diensten

Je huis verkopen zou geen gokspel mogen zijn.

Instahome blijft een revolutie teweegbrengen in de vastgoedsector door voorspellende analyses te gebruiken
om de perfecte koper voor elk huis te vinden.

Instahome verwerkt gebruikersgegevens van derden zoals Google of Facebook
met een eigen algoritme om te bepalen of die persoon misschien
op zoek is om een huis te kopen, en zo ja, worden er advertenties
op verschillende platforms gemaakt in de hoop van hen te laten kopen.

Klik hier om te kijken of je in aanmerking komt

Slimme verkopers

“Mensen die hun huis willen verkopen met Instahome zijn slimme verkopers. Vaak zeggen onze klanten: “Ik heb het zelf gedaan, ik heb zelf mijn huis verkocht.” Dat snap ik helemaal. Ik gun hen dit gevoel, als ze maar in het achterhoofd houden: “Ik heb het zélf verkocht, maar met de steun van Instahome.”

Dit kunnen wij voor je doen

Ons team van adviseurs zit klaar voor jou en al je vragen. Ze zijn altijd voor 100% op de hoogte van jouw persoonlijke verkoopsituatie en geven advies en antwoorden. Dit team is dé spil van Instahome: ze hebben nauw contact met alle afdelingen binnen de makelaarswereld en een brede kennis van zaken. Is je vraag specifieker dan verbinden ze jou direct door met onze jurist. Zo raakt er geen tijd verloren en krijg je de antwoorden van de juiste specialisten.

Dit doen onze adviseurs voor jou

  • Advies geven over de verkoop van jouw huis
  • Ondersteunen tijdens jouw 4-stappenplan
  • Met veel plezier al jouw vragen beantwoorden

 

Dit doe jij   

Potentiële kopers rondleiden

Gezien we jullie voorzien van video’s en een immogids met alle tips & tricks om de perfecte rondleiding te geven, is het rondleiden van kijkers zelfs leuk om te doen. Wie kent trouwens de woning en de buurt het best? Iemand die er 1 keer is geweest of diegene die er jarenlang leuke herinneringen heeft opgebouwd?

Daarnaast ben je voor een bezichtiging niet aan kantoortijden gebonden en kun je uitgebreid de tijd nemen om kijkers rond te leiden. Omdat potentiële kopers informatie graag uit de eerste hand ontvangen, wordt een persoonlijke rondleiding erg op prijs gesteld!

Wie is Instahome?

Wij zijn vastgoedexperten die zich onderscheiden van andere spelers door onze nieuwe software,
transparante, menselijke en innovatieve manier van werken.

Onze software analyseert elk uur 180 parameters, zodat we de juiste koper veel sneller kunnen bereiken.
KLIK HIER OM TE KIJKEN OF JOUW PAND IN AANMERKING KOMT

Onze diensten zijn zo transparant dat je alle informatie snel en eenvoudig op onze website kan vinden.
Daarnaast komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1534342843545{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;background-image: url(https://www.instahome.be/wp-content/uploads/2018/08/houzez-mobile.jpg?id=5322) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”cta”][vc_column][vc_column_text]

Heb je nog vragen? Wij hebben de antwoorden!

Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Contacteer ons” style=”custom” custom_background=”#f7941d” custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” link=”url:%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Compare listings

Vergelijken
small_c_popup.png

Komt jouw huis in aanmerking?

Vul je gegevens in en kom het snel te weten