Je huis zelf verkopen: dat doe je natuurlijk niet elke dag. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden, er zijn namelijk een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Bij het verkopen van je huis gaat het natuurlijk om heel wat geld en je wil daar zoveel mogelijk uithalen. Wij hebben daarom een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje gezet.

De juiste prijs bepalen

Momenteel staat de huizenmarkt op zijn kop en er worden torenhoge bedragen betaald voor een woning. In veel gevallen wordt er zelfs meer betaald dan de vraagprijs. Een mooi moment om te verkopen dus, maar aan de andere kant heb je ook weer een nieuwe woning nodig. Het bepalen van de juiste verkoopprijs is dus erg belangrijk. Verkoop je je huis zelf via INSTAHOME? Dan kun je de hulp inschakelen van een vastgoedexpert. Deze heeft een goed inzicht in de prijzen van vergelijkbare woningen, kent je buurt en bekijkt natuurlijk hoe jij best je huis te koop kan aanbieden.

Klik hier: GRATIS SCHATTING

Goed Beeldmateriaal

Je wilt dat de mensen die je huis komen bekijken een goed gevoel krijgen van je woning. Laat dus goede foto’s maken door een professionele fotograaf. Als je het echt goed aan wilt pakken, kun je ook een video laten maken. Dit zorgt ervoor dat mensen een nog beter beeld krijgen van de gehele woning! Op Instahome.be zit fotografie standaard in het pakket inbegrepen.

Maak Je Woning Verkoopklaar

Wanneer het zo ver is en er mensen langskomen voor een bezichtiging, moet je woning zoveel mogelijk verkoopklaar zijn. Een opgeruimd, schoon en fris huis is een must. Let er ook op dat je niet een hele uitgesproken inrichting en uitstraling hebt in je woning, maar zorg ervoor dat het zo neutraal mogelijk is en haal persoonlijke spullen zoveel mogelijk weg. Heb je een balkon of tuin? Ook daar valt nog veel winst te behalen door het zo netjes mogelijk te maken. Meer verkooptips vind je hier.

Compare listings

Vergelijken

Download onZE gratis Checklist

Elke stap wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van 35 zéér waardevolle tips

We zijn er om jullie te helpen

KRIJG ONMIDDELLIJK TOEGANG TOT DE CHECKLIST 👉

small_c_popup.png

Komt jouw huis in aanmerking?

Vul je gegevens in en kom het snel te weten