Huis zelf verkopen zonder makelaar

Zelf je huis verkopen zonder makelaar. Het is een gedachte die je misschien al gehad hebt, maar terzijde hebt geschoven.

Misschien was de tijd toen nog niet rijp om je huis te verkopen of waren er andere belangrijke zaken te regelen. Het kan ook zijn dat je het gewoon te moeilijk vind zonder makelaar of het al wel geprobeerd hebt met een makelaar, maar het niet gelukt is. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn om je huis zelf te verkopen zonder makelaar.

Voordien waren de keuzes ook vrij beperkt om je huis zelf te verkopen zonder makelaar. Je kon een bordje plaatsen in je tuin met je telefoonnummer en misschien een paar advertenties en dan was het wachten geblazen. Met de komst van moderne technieken en media is dat uiteraard veranderd. Digitale foto’s, een grote bekende website en je huis staat zo online.

Maar ben je dan goed bezig? Weet je zeker dat je huis toch niet nog aantrekkelijker gemaakt kan worden voor verkoop en getoond wordt bij het juiste publiek? Klopt je verkoopprijs wel? En wat als er bezoekers komen, hoe pak je dat best aan? Zelf je huis verkopen zonder een makelaar kan zeker, maar een vastgoedexpert kan je ook coachen om het beste uit je huis te halen.

Waar haal je zo’n vastgoedexpert vandaan? Bij InstaHome.

Wij zijn een uniek concept op de huizenmarkt, zo begeleiden we verkopers gedurende het hele traject door middel van verschillende tools. Zo organiseren we op regelmatige webinars. Maar komen we net zo goed bij je thuis voor een persoonlijk adviserend gesprek om te kijken of je zelf je huis kan verkopen zonder makelaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Kijk gerust rond op onze website.

Als je alle informatie in handen hebt, kan je met een gerust hart je huis zelf verkopen zonder makelaar.

Compare listings

Vergelijken

gratis Webinar Hoe je huis zelf verkopen

In amper 20min krijg je alle info die je nodig hebt om je huis zelf te verkopen. 

We zijn er om jullie te helpen

SCHRIJF JE DUS ZEKER IN ALS OOK JIJ VEEL GELD WIL BESPAREN. 👇

BONUS: Ontvang onmiddellijk onze GRATIS stappenplan met zéér waardevolle tips

small_c_popup.png

Komt jouw huis in aanmerking?

Vul je gegevens in en kom het snel te weten