Huis verkopen * Doe het zelf

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bij Instahome zien we dat jij de beste verkoper bent van je huis.

Jij kent je huis tenslotte als geen ander en brengt die emotie over tijdens de bezichtigingen. Een woning koop je tenslotte voornamelijk op gevoel. Het is dan ook bewezen dat de eerste 30 seconden cruciaal bij een bezoek.
Tegelijk snappen we dat het zelf verkopen van je huis ook spannend is. Je eigen vastgoedexpert helpt je als je er even niet uitkomt. Wat je zelf kan, doe je beter en zo sta je er niet alleen voor.

[/vc_column_text][vc_column_text]Download Gratis Checklist Hoe mijn woning zelf verkopen[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7230″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”50″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bied je woning aan

Het is bewezen dat goede foto’s een woning sneller verkoopt. We sturen daarom altijd een professionele fotograaf bij je langs. We zetten je huis op Immoweb, Realo en Instahome. Zo toon je jouw huis aan duizenden bezoekers per dag. Met de foto’s en door ons  geschreven verkooptekst is je huis klaar voor de verkoop.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Rondleidingen met ondersteuning

Het voordeel van je huis zelf verkopen, is dat je direct contact hebt met de kopers. Soms zijn er vragen tijdens de rondleidingen. Deze kan je direct beantwoorden. Plan de afspraken wanneer het jou en de koper uitkomt, ook in het weekend. En als de overdracht uiteindelijk plaatsvindt, weet je precies wie je huis heeft gekocht en ontvang je veel meer geld dan via een makelaar.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7231″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7232″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”50″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Onderhandel met ondersteuning

Bij het bepalen van de vraagprijs, bepaal je ook je strategie en heb je vast een eindbod in gedachten. Dit hangt af van je persoonlijke situatie. Kan je het bod accepteren of is het verstandig om even af te wachten? Schakel je vastgoedexpert in, hij zal je hierin ondersteunen. Ontvang zo het bedrag dat jij wou.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Juridisch goed afhandelen

Je bent er bijna. Je woning is verkocht als beide partijen het koopcontract hebben getekend. Via Instahome krijg je een koopakte, die je door middel van simpele stappen zelf opmaakt. De kopende partij kiest de notaris en je krijgt vanzelf een uitnodiging om de akte van levering te tekenen. Zo simpel is het eigenlijk, maar win vooral advies in bij je vastgoedexpert als je vragen hebt.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7233″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”32″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wist je dat we als enige een software hebben die véél sneller de juiste koper kan vinden? Je huis verkopen was nog nooit zo makkelijk.

Elk uur test deze 180 parameters op Facebook, Instagram en Google. Automatisch gebeuren er aanpassingen zodanig je huis op het juiste moment door de juiste koper zal gezien worden.

Klik hier om te kijken of je in aanmerking komt


je eigen huis verkopen

Wie is Instahome?

Wij zijn vastgoedexperten die zich onderscheiden van andere spelers door onze nieuwe software,
transparante, menselijke en innovatieve manier van werken.

Onze software analyseert elk uur 180 parameters, zodat we de juiste koper veel sneller kunnen bereiken.
KLIK HIER OM TE KIJKEN OF JOUW PAND IN AANMERKING KOMT

Onze diensten zijn zo transparant dat je alle informatie snel en eenvoudig op onze website kan vinden.
Daarnaast komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Compare listings

Vergelijken

Download ons gratis ebook

Verkoop zelf succesvol je huis dankzij onze waardevolle tips

We zijn er om jullie te helpen

KRIJG ONMIDDELLIJK TOEGANG TOT HET EBOOK 👉

small_c_popup.png

Komt jouw huis in aanmerking?

Vul je gegevens in en kom het snel te weten