Chat with us, powered by LiveChat

8u tot 22u

7/7

03 303 44 01

info@instahome.be

Huis te koop zetten zonder makelaar

Huis te koop zetten zonder makelaar

Je woning te koop zetten zonder een makelaar, kan dat wel? Is je huis zelf verkopen wel een goed idee? Duurt het verkopen van mijn huis dan niet veel langer? Hoe kan ik zonder een makelaar precies weten welke stappen ik moet ondernemen om mijn huis te koop te zetten?

trustpilot instahome

Het antwoord op al deze vragen is te vinden op Instahome. Wie is Instahome? De naam zegt het al, wij bieden INSTANT de manier om jouw huis direct te koop te zetten zonder makelaar. Je behoudt alle reclame voordelen. Een fotograaf maakt foto’s van je woning, een bord wordt opgehangen, je huis wordt op diverse websites te koop gezet met alle benodigde informatie en er worden advertenties op Facebook en Instagram geplaatst.

Download Gratis Checklist Hoe mijn woning zelf verkopen

Wist je dat we als enige een software hebben die véél sneller de juiste koper kan vinden?  Je huis te koop zetten zonder makelaar was nog nooit zo makkelijk.

Elk uur test deze 180 parameters op Facebook, Instagram en Google. Automatisch gebeuren er aanpassingen zodanig je huis op het juiste moment door de juiste koper zal gezien worden.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

 

huis te koop zetten zonder makelaar

 

Natuurlijk is Instahome niet gratis maar wij werken niet op basis van commissie. Wij vragen een vast bedrag, dat start van €1499, dat vele malen lager ligt dan de commissie van een makelaar. Je woning te koop zetten zonder makelaar is dus nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Je zal bij ons ook geen onaangename verassingen krijgen achteraf. Op onze website vindt u verschillende pakketten die volledig in detail beschreven staan. Zo worden onze afspraken duidelijk en transparant vastgelegd.

 

Bent u nog niet helemaal overtuigt of wens je gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden die Instahome je biedt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen en hopen je woning dan zo vlug mogelijk te koop te zetten voor jou. De kosten die je bespaart op een makelaar zijn dan een mooi extra bedrag voor jou.

 

Klik hier voor een gratis gesprek met onze expert

img

kjelle

Gerelateerde berichten

Mijn huis verkopen: Wat is het beste seizoen?

Nu de herfst zijn intrede heeft gemaakt, de noten alweer in de schappen liggen en we toch de...

Lees verder
door kjelle

6 tips om je woning klaar te maken voor de foto’s

Tips voor de perfecte foto om je woning te verkopen Je kent het gezegde, je krijgt maar één...

Lees verder
door kjelle

Je huis klaarmaken voor verkoop: 16 tips

Je huis klaarmaken voor verkoop, hoe pak je dit aan? Deze 16 tips gaan je zeker helpen bij een...

Lees verder
door kjelle