Huis te koop zetten zonder makelaar

huis zelf verkopen

Huis te koop zetten zonder makelaar

Je woning te koop zetten zonder een makelaar, kan dat wel? Is je huis zelf verkopen wel een goed idee? Duurt het verkopen van mijn huis dan niet veel langer? Hoe kan ik zonder een makelaar precies weten welke stappen ik moet ondernemen om mijn huis te koop te zetten?

Het antwoord op al deze vragen is te vinden op Instahome. Wie is Instahome? De naam zegt het al, wij bieden INSTANT de manier om jouw huis direct te koop te zetten zonder makelaar. Je behoudt alle reclame voordelen. Een fotograaf maakt foto’s van je woning, een bord wordt opgehangen, je huis wordt op Immoweb te koop gezet met alle benodigde informatie en er worden advertenties op Facebook, Instagram en Google geplaatst.

Wist je dat we als enige een software hebben die véél sneller de juiste koper kan vinden?  Je huis te koop zetten zonder makelaar was nog nooit zo makkelijk.

Elk uur test deze 180 parameters op Facebook, Instagram en Google. Automatisch gebeuren er aanpassingen zodanig je huis op het juiste moment door de juiste koper zal gezien worden.

huis te koop zetten zonder makelaar

Natuurlijk is Instahome niet gratis maar wij werken niet op basis van te hoge commissies. Wij vragen een vast bedrag, slecht 1% incl. btw, dat vele malen lager ligt dan de commissie van een makelaar. Je woning te koop zetten zonder makelaar is dus nog nooit zo eenvoudig geweest.

Je zal bij ons ook geen onaangename verassingen krijgen achteraf. Op onze website vindt je al onze diensten die volledig in detail beschreven staan. Zo worden onze afspraken duidelijk en transparant vastgelegd.

Bent u nog niet helemaal overtuigt of wens je gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden die Instahome je biedt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen en hopen je woning dan zo vlug mogelijk te koop te zetten voor jou. De kosten die je bespaart op een makelaar zijn dan een mooi extra bedrag voor jou.

Compare listings

Vergelijken

gratis Webinar Hoe je huis zelf verkopen

In amper 20min krijg je alle info die je nodig hebt om je huis zelf te verkopen. 

We zijn er om jullie te helpen

SCHRIJF JE DUS ZEKER IN ALS OOK JIJ VEEL GELD WIL BESPAREN. 👇

BONUS: Ontvang onmiddellijk onze GRATIS stappenplan met zéér waardevolle tips

small_c_popup.png

Komt jouw pand ook in aanmerking?

Leuk dat je jouw huis met ons wilt verkopen!

Geef hier je gegevens in en binnen de 24u kom je te weten of ook jij meer geld op je eigen bankrekening zal zien verschijnen.