Huis te koop zetten dankzij onze tips

huis te koop zetten

Je wil jouw huis te koop zetten maar hebt nog helemaal geen idee van hoe je dit gaat aanpakken? Is je huis wel klaar voor de verkoop? Hoe moet je een waarde hangen aan de muren waar je een deel van jouw leven doorgebracht hebt? Hoe moet het verder wanneer je een bod krijgt? Allemaal vragen die natuurlijk bij je zullen opkomen.

Vroeger, wanneer je jouw huis te koop wou zetten, was de meest logische stap geweest om naar een makelaar te gaan. Maar met de huidige huizenmarkt en media die ter beschikking staan is er een alternatief: Instahome. Wij zijn gespecialiseerd in het op de markt brengen van huizen in directe verkoop.

Wist je dat we als enige een software hebben die véél sneller de juiste koper kan vinden?  Een huis te koop zetten was het nog nooit zo makkelijk.

huis te koop zetten

Als eerste handige tool geven we je via onze blog gratis waardevolle tips, zodat we je kunnen helpen om je huis te koop zetten. Op onze website kan je altijd de meest actuele artikelen lezen en onmiddellijk toepassen.

In onze artikels informeren wij je over de beste manier waarop je jouw huis te koop kunt zetten, over het bepalen van de verkoopprijs, over de beste manier om kopers aan te trekken en over de benodigde stappen om een verkoop commercieel af te handelen.

Maar via Instahome kan je nog veel meer: wij bieden alle marketing mogelijkheden om jouw huis te koop aan te bieden aan het grootste aantal potentiële kopers mogelijk. En dit voor een vast vooraf afgesproken tarief. Geen percentage van de verkoop, de totale verkoopsom is gewoon van jou. Neem maar eens een kijkje naar onze diensten.

Wenst je meer informatie of een persoonlijke afspraak met één van onze experten, contacteer ons dan via telefoon 03/303.44.01 of per email via onze website.

Wie is Instahome?

Wij zijn vastgoedexperten die zich onderscheiden van andere spelers door onze nieuwe software, transparante, menselijke en innovatieve manier van werken.

Onze software analyseert elk uur 180 parameters, zodat we de juiste koper veel sneller kunnen bereiken.
KLIK HIER OM TE KIJKEN OF JOUW PAND IN AANMERKING KOMT

Onze diensten zijn zo transparant dat je alle informatie snel en eenvoudig op onze website kan vinden.
Daarnaast komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Compare listings

Vergelijken

gratis Webinar Hoe je huis zelf verkopen

In amper 20min krijg je alle info die je nodig hebt om je huis zelf te verkopen. 

We zijn er om jullie te helpen

SCHRIJF JE DUS ZEKER IN ALS OOK JIJ VEEL GELD WIL BESPAREN. 👇

BONUS: Ontvang onmiddellijk onze GRATIS stappenplan met zéér waardevolle tips

small_c_popup.png

Komt jouw pand ook in aanmerking?

Leuk dat je jouw huis met ons wilt verkopen!

Geef hier je gegevens in en binnen de 24u kom je te weten of ook jij meer geld op je eigen bankrekening zal zien verschijnen.