Je huis promoten met deze 3 tips om snel zelf te verkopen

huis-zelf-verkopen-snel-sneller-snelst-promoot-je-huis-zelf-promoten-verkopen

Meer en meer eigenaars kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen. Gezien alle informatie die voorhanden is, lijkt ons dit ook logisch dat eigenaars meer en meer kiezen om hun woning zelf te verkopen.

Het verkopen van je huis hoef je tegenwoordig dus niet meer volledig uit handen te geven. Sommige dingen kun je namelijk zelf en waarschijnlijk nog beter. Denk bijvoorbeeld aan de rondleidingen geven of het promoten van je huis voor de verkoop. Daar kan jij belangrijk rol inspelen. Deze tips kun je makkelijk en gratis inzetten.

Voor je aan de slag gaat, is het aangewezen om je even in de schoenen te plaatsen van de koper. Waar zou jij zoeken naar je nieuwe droomwoning?

Tip 1: Val op in het straatbeeld

Hij wordt soms onderschat maar is des te belangrijker: het immobord! Bij Instahome ontvang je een immobord bij de start van de verkoop. Plaats deze op een goed zichtbare plaats. Bedenk ook of er veel verkeer aan de achterkant van jouw huis langsfietst, -rijdt, wandelt of vaart. Zo ja? Plaats hier zeker een extra bord. Je huis promoten aan je directe omgeving is een must.

Misschien denk je dat een immobord niet direct opvalt maar verplaats je dan weer in die koper. Want zodra je bezig bent met het verkopen of kopen van een huis, lijkt het of er overal immoborden staan. Het valt wel degelijk op. Daarbij hoeft het niet de koper zelf te zijn die het bord ziet, maar misschien woont zijn neef, teamgenoot of collega wel bij jou in de buurt en wordt hij zo getipt.
Ook voor de afwachtende koper is het prettig als er een herkenbaar bord hangt wanneer zij na hun blik op Immoweb langs de woning rijden om te kijken hoe de woning er ‘in het echt’ uitziet. Als er geen bord hangt, verwacht men namelijk al snel dat de woning niet meer te koop staat.

Tip 2: Ga viraal

Wanneer je je huis verkoopt via Instahome, zetten wij onze unieke software aan het werk om veel sneller de juiste koper voor jouw huis te vinden. Maar misschien ben je zelf ook actief op social media zoals Facebook, Instagram, Twitter en misschien zelfs meer. Met andere woorden, je huis promoten via social media is een echte aanrader!

Je hebt ongetwijfeld een netwerk van mensen die je niet dagelijks spreekt en die nog niet weten dat jij gaat verkopen. Breng ze op de hoogte en deel een bestaande Facebook advertentie van Instahome. Laat vervolgens jouw post delen door je vrienden en je hebt binnen no-time een groot bereik te pakken! Koppel er zelfs een actie aan vast: Gratis etentje indien de koper via één van je vrienden komt…

Tip 3: Mond-tot-mond

Heb je je huis op social media verspreid? Vergeet daarna vooral de social talk niet. Spread the word! Op verjaardagen, het schoolplein, de sportvereniging, je werk en ga zo maar door. Geef aan dat je huis in verkoop staat en wellicht ben jij dan zelf degene die de potentiële koper heeft getipt!

Gebruik bovenstaande tips om je huis te promoten, het verkopen zal een stuk vlotter verlopen. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wie is Instahome?

Wij zijn vastgoedexperten die zich onderscheiden van andere spelers door onze nieuwe software, transparante, menselijke en innovatieve manier van werken.

Onze software analyseert elk uur 180 parameters, zodat we de juiste koper veel sneller kunnen bereiken.
KLIK HIER OM TE KIJKEN OF JOUW PAND IN AANMERKING KOMT

Onze diensten zijn zo transparant dat je alle informatie snel en eenvoudig op onze website kan vinden.
Daarnaast komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Word lid van de discussie

5 thoughts on “Je huis promoten met deze 3 tips om snel zelf te verkopen”

 • Mijn huis verkopen: Wat is het beste seizoen? | www.instahome.be

  […] om te bepalen wanneer je jouw woning het best te koop aanbiedt. Sommige huizen moeten misschien snel verkocht worden – bv. door een scheiding – waardoor je niet altijd kan wachten tot het beste […]

  Reply
 • Stappenplan: Hoe je huis zelf verkopen in 8 stappen | www.instahome.be

  […] Lees hier hoe je dit zelf aanpakt […]

  Reply
 • 6 tips om je huis snel te verkopen * Huis zelf verkopen Huis zelf verkopen

  […] jij graag ook nog meer tips om je huis snel te verkopen? Neem dan zeker contact met ons […]

  Reply
 • Stappenplan: Hoe je huis zelf verkopen in 8 stappen * Huis zelf verkopen

  […] Lees hier hoe je dit zelf aanpakt […]

  Reply
 • Mijn huis verkopen: Wat is het beste seizoen? * Huis zelf verkopen

  […] om te bepalen wanneer je jouw woning het best te koop aanbiedt. Sommige huizen moeten misschien snel verkocht worden – bv. door een scheiding – waardoor je niet altijd kan wachten tot het beste […]

  Reply

Compare listings

Vergelijken

gratis Webinar Hoe je huis zelf verkopen

In amper 20min krijg je alle info die je nodig hebt om je huis zelf te verkopen. 

We zijn er om jullie te helpen

SCHRIJF JE DUS ZEKER IN ALS OOK JIJ VEEL GELD WIL BESPAREN. 👇

BONUS: Ontvang onmiddellijk onze GRATIS stappenplan met zéér waardevolle tips

small_c_popup.png

Komt jouw pand ook in aanmerking?

Leuk dat je jouw huis met ons wilt verkopen!

Geef hier je gegevens in en binnen de 24u kom je te weten of ook jij meer geld op je eigen bankrekening zal zien verschijnen.