Klaar voor het voorjaar? Zo maak je jouw huis lenteklaar

huis lente klaar maken

De lente is begonnen. Wat is er dan leuker dan je huis ‘lenteklaar’ te maken? Hier vind je 4 interieurtips om jouw woning klaar te maken voor de lente. Bereid je voor op frisse kleuren, sfeervolle raamdecoratie en vrolijke behangetjes.

Maak je huis lenteklaar met frisse kleuren

Natuurlijk, bij lente denk je aan frisse kleurtjes. Blauwe lucht, zachtroze bloesem, lichtgroen van de blaadjes en natuurlijk geel. Als je zoveel mooie kleuren buiten ziet, waarom niet naar binnen halen? Kies bijvoorbeeld de verfkleur Tranquil Dawn, de kleur van het jaar 2020. Een pastelgroene kleur die perfect in het voorjaar past. Citroengeel, ook zo’n prachtige kleur, ook mooi in combinatie met de Tranquil Dawn trouwens. Dus sla je slag, haal die pot verf en laat die lente kluskriebels gaan!

Raamdecoratie

Over kriebels gesproken, krijg je ook geen kriebels van de zon? Steeds meer laat ‘ie zich zien! Heel fijn, en lekker warm. Wist je dat de zon steeds feller en warmer wordt de laatste jaren? Dat is aan de ene kant fijn, maar je wil het ook niet te warm hebben in huis. Raamdecoratie wordt tegenwoordig zo gemaakt dat hitte buiten blijft, maar het mooie gefilterde licht wel naar binnen kan.

Vrolijk behang

Behang is echt weer helemaal van deze tijd. Bloemetjes, Oosterse printjes, 3D behang, je kan het zo gek niet bedenken. Zo’n prachtige print kan een echte eyecatcher zijn in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Je hoeft niet gelijk een hele kamer te behangen. Het is ook hip om één wand te doen met bijvoorbeeld vogeltjes, planten of pasteltinten. Haal de lente naar binnen met je behang, zet de tuindeuren open en geniet!

Maak jouw huis lente-proof met deze trends en geniet van je woning! Meer interieurinspiratie vind je hier.

Speelse tapijten

Dit is misschien wel de makkelijkste manier; leg een vrolijk, gekleurd tapijt neer. Je huis krijgt meteen een mini make-over door deze aanpassing én je haalt meteen de lente in huis.

Wil je nog meer tips om je huis lenteklaar te maken? Neem dan zeker contact met ons op

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken

gratis Webinar Hoe je huis zelf verkopen

In amper 20min krijg je alle info die je nodig hebt om je huis zelf te verkopen. 

We zijn er om jullie te helpen

SCHRIJF JE DUS ZEKER IN ALS OOK JIJ VEEL GELD WIL BESPAREN. 👇

BONUS: Ontvang onmiddellijk onze GRATIS stappenplan met zéér waardevolle tips

small_c_popup.png

Komt jouw pand ook in aanmerking?

Leuk dat je jouw huis met ons wilt verkopen!

Geef hier je gegevens in en binnen de 24u kom je te weten of ook jij meer geld op je eigen bankrekening zal zien verschijnen.