Huis direct verkopen dankzij onze tips

snel huis verkopen

Plan je jouw huis te verkopen maar aarzel je nog of je jouw huis direct gaat verkopen of via een makelaar. Je huis direct verkopen zonder tussenkomst van een makelaar is goedkoper maar ben je er zeker van dat je wel alles kunt doen wat nodig is om jouw woning goed verkocht te krijgen?

Kan je mooie foto’s maken, je huis op alle websites aanmelden, advertenties ontwerpen op Facebook, een goede rondleiding geven? En ben je ook  zeker van de verkoopprijs die je wil vragen? Is deze wel conform marktwaarde? Ziet jouw huis er optimaal uit voor de verkoop of zijn er nog zaken die je eenvoudig kan aanpassen?

Al deze vragen moet je jezelf stellen wanneer je jouw huis direct wil verkopen. Je moet ook niet vergeten dat veel van de bovengenoemde punten ook tijd en geld kosten. Maar een makelaar kost natuurlijk heel veel geld. Naast bepaalde specifieke kosten zoals voor een fotograaf, vraagt een makelaar gemiddeld 3% van de verkoopprijs als commissie.

Huis direct verkopen

Bestaat er dan helemaal geen tussenweg om je huis direct te verkopen? Het antwoord op deze vraag is “Jawel”. Die tussenweg is Instahome. Wij bieden een volledige service aan voor de verkoop van jouw huis maar met een vaste prijs. Geen percentage, geen verassingen. Alles wordt duidelijk vastgelegd aan de hand van onze forfaits die gewoon beschikbaar staan online.

Je kiest een pakket met alle bijbehorende opties en onze expert contacteert je binnen de 24uur. 48 uur na het bezoek van onze expert neemt een fotograaf contact met je op om een sessie te plannen en 24 uur later zal jouw woning online geplaatst worden. Zo is jouw huis binnen een paar dagen al zichtbaar voor kopers. Je huis direct verkopen is op deze manier zeer makkelijk.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact op met ons en lees onze tips.

Wie is Instahome?

Wij zijn vastgoedexperten die zich onderscheiden van andere spelers door onze nieuwe software, transparante, menselijke en innovatieve manier van werken.

Onze software analyseert elk uur 180 parameters, zodat we de juiste koper veel sneller kunnen bereiken.
KLIK HIER OM TE KIJKEN OF JOUW PAND IN AANMERKING KOMT

Onze diensten zijn zo transparant dat je alle informatie snel en eenvoudig op onze website kan vinden.
Daarnaast komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Compare listings

Vergelijken

Download onZE gratis Checklist

Elke stap wordt haarfijn uitgelegd aan de hand van 35 zéér waardevolle tips

We zijn er om jullie te helpen

KRIJG ONMIDDELLIJK TOEGANG TOT DE CHECKLIST 👉

small_c_popup.png

Komt jouw huis in aanmerking?

Vul je gegevens in en kom het snel te weten