fbpx

Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar?

Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar? Een vraag die je je wellicht al vaker gesteld heeft. Uiteindelijk leven we in een moderne wereld waar veel functies en media dit soort taken eenvoudiger zouden moeten maken.

Maar de kwestie: “hoe verkoop ik mijn woning zonder makelaar” is natuurlijk niet iets wat je licht moet opvatten. Uiteindelijk is een huis een grote investering waarvoor je graag de beste prijs weer terugkrijgt. Reden te meer om alles eraan te doen om het maximum uit jouw huis te halen maar je wil natuurlijk ook niet zomaar een percentage van de verkoop afdragen.

Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er bestaat een nieuwe manier om jouw huis te verkopen zonder makelaar terwijl je wel alle marketingvoordelen behoudt zoals het maken van mooie foto’s voor de verkoop, goede advertenties die de voordelen van jouw huis goed weergeven, aanwezigheid in alle belangrijke media voor immobiliën en goede tips over hoe je jouw huis het beste klaarmaakt voor de verkoop en hoe je de bezoeken het beste afhandelt.

Download Gratis e-book Hoe mijn woning zelf verkopen

 

Dit is wat Instahome doet. Verkoop je huis veel slimmer, sneller én véél goedkoper. Geen hoge commissie, gewoon een vast afgesproken prijs. Je kiest zelf de voorwaarden door middel van de verschillende forfaits die Instahome aanbiedt.

Wist je dat we al enige een software hebben die véél sneller de juiste koper kan vinden?  Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar? Op deze manier was het nog nooit zo makkelijk.

Elk uur test deze 180 parameters op Facebook, Instagram en Google. Automatisch gebeuren er aanpassingen zodanig je huis op het juiste moment door de juiste koper zal gezien worden.

Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar

 

 

En, denkt je nu jouw antwoord te hebben op de vraag : hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar? Misschien hebt je nog meer vragen. Kijk dan gerust op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij zullen met plezier de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden.

 

Wie is Instahome?

Wij zijn vastgoedexperten die zich onderscheiden van andere spelers door onze nieuwe software,
transparante, menselijke en innovatieve manier van werken.

Onze software analyseert elk uur 180 parameters, zodat we de juiste koper veel sneller kunnen bereiken.
KLIK HIER OM TE KIJKEN OF JOUW PAND IN AANMERKING KOMT

Onze diensten zijn zo transparant dat je alle informatie snel en eenvoudig op onze website kan vinden.
Daarnaast komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

img

kjelle

Gerelateerde berichten

Zelf verkopen: zo bereid je je huis voor

Je hebt besloten om je huis zelf te verkopen. De advertentie is mooi opgemaakt en staat inmiddels...

Lees verder
door kjelle

Je huis promoten met deze 3 tips om snel zelf te verkopen

Meer en meer eigenaars kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen. Gezien alle informatie die...

Lees verder
door kjelle

Tips huis verkopen zonder makelaar. Lees ze hier

Van plan om je huis te verkopen? Lees dan zeker onze tips om je huis te verkopen zonder...

Lees verder
door kjelle