fbpx

Wat mag je van ons verwachten

Veel goedkoper

55 jaar ervaring in de vastgoedsector

Unieke software

Bereken Wat Je Zal Besparen Dankzij Instahome

huis verkopen zonder makelaar

Voor amper 1% incl. btw, zonder verborgen kosten

Je hebt geen universitair diploma nodig om te begrijpen dat Instahome goedkoper is dan alle andere. Hier komt het op neer: Traditionele makelaars rekenen gemiddeld een commissie aan tussen de 2% en 6%, waarmee je al snel aan een bedrag van €10.000 kan komen. Door het gebruik van nieuwe en bewezen technologieën van databeheer, maakt Instahome vele functies van een makelaar overbodig. Hierdoor vinden we veel sneller een koper voor jouw huis. 

 

We zijn goed in wat we doen

We zijn hier om je te helpen

Jij bent de belangrijkste persoon in heel het traject. Jij kent als geen ander je woning en de omgeving. M.a.w. jij bent de geknipte persoon om je huis te verkopen.

Om het jou nog makkelijker te maken kan je rekenen op onze software en meer dan 55 jaar ervaring in het vastgoed. Kortom: dit is de ideale mix om je huis zélf en aan de maximale prijs te verkopen.

Je huis zélf verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

De vastgoedsector is al decennia niet veranderd. Tijd om hier verandering in te brengen.

Instahome gebruikt de kracht van Artificial Intelligence (AI) om je huis snel en zéér eenvoudig te verkopen. We bereiken kopers die je anders niet bereikt. Het is simpel. We voeren de details in van het huis dat je verkoopt en automatisch wordt er een online campagne samengesteld die meer kopers bereikt. Via Facebook, Instagram, Google, blogs, Immoweb en andere sites waar jouw koper aanwezig is. Elk uur worden deze advertenties automatisch getest en aangepast. Je huis zelf verkopen was nog nooit zo makkelijk.

huis verkopen

We gaan geen uitdaging uit de weg

Waarom voor ons kiezen?

Je zou gek zijn om iets anders te kiezen. 

01

Ontvang veel meer geld

Je huis verkopen voor een hoger bedrag en betaal geen te hoge commissies.

02

Verkoop veel sneller

Gemiddeld verkopen onze eigenaars binnen de 32 dagen.

 

03

Verkoop met een goed gevoel

Al het saaie en moeilijke werk wordt voor je gedaan. 

 

Een succesvolle verkoop start met een correcte prijs. Hiervoor maken we een zeer gedetailleerde analyse op van meer dan 30 pagina’s. Geen natte vinger werk dus, maar een zéér transparant advies van onze experten.
Dankzij het immobord dat je van ons ontvangt, zal heel je buurt op de hoogte zijn dat jij je huis zelf verkoopt.
Sta tot je pand verkocht is online op de meest bezochte immosites van België.
Iedereen zit op Facebook, Instagram,… Zou het dan niet geweldig zijn dat je pand kan getoond worden aan potentiële kopers, zonder dat ze naar opzoek moeten gaan?
Een zoekopdracht start meestal in Google. Stel je eens voor dat je ook daar onmiddellijk opvalt…
Onze experten gaan door het vuur voor je. Ze zullen dan ook niet stilzitten tot je pand verkocht is. Je mag 7/7 bijstand van hen verwachten om je huis snel en aan de maximale prijs te verkopen. Daar we ondertussen meer dan 55 jaar ervaring hebben in het vastgoed kennen we alle knepen van het vak.
Een goede rondleiding geven omvat het juiste gevoel opwekken. Onze experten zullen je alle tools meegeven om dit op een zeer eenvoudige manier te realiseren. Daar we ondertussen meer dan 55 jaar ervaring hebben in het vastgoed kennen we alle knepen van het vak.
Heb je een bod beet? SUPER! Neem dan zeker contact op met je persoonlijke vastgoedexpert en hij/zij zal samen met jou overlopen hoe je het maximale uit je pand kan halen. Daar we ondertussen meer dan 55 jaar ervaring hebben in het vastgoed kennen we alle knepen van het vak.
Een goed gevoel opwekken bij verkopers start met je pand verkoopklaar te maken. Je persoonlijke vastgoedexpert zal je alle tips meegeven om dit op een zeer eenvoudige manier, en zonder grote kosten, te realiseren. Deze tips zullen ervoor zorgen dat jij je zal onderscheiden van je “concurrenten” en hierdoor meer succes zal boeken.
Weet je niet waar de te beginnen met al het paperassen werk? Geen nood, ook hier zal je persoonlijke vastgoedexpert je bijstaan. Daar we ondertussen meer dan 55 jaar ervaring hebben in het vastgoed kennen we alle knepen van het vak.

Door onze experten is er een indicatieve prijs vastgesteld tijdens de woningopname. Je vastgoedexpert bespreekt met jou de analyse en adviseert je over de vraagprijs, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk zelf waarvoor de woning of appartement in verkoop gaat.
In het strategiegesprek bespreekt jouw vastgoedexpert met jou dé methode voor jouw situatie. Denk bijvoorbeeld aan het klusteren in kijkmiddagen en verkoop bij inschrijving bij overmatige belangstelling. Of een ludieke verkoopstart met sneak preview, waarbij we actief focussen op latente woningzoekers.

Zelf bezichtigingen doen kan je als eigenaar zonder probleem. Jij kent jouw eigen woning en de buurt het beste en jij bent enthousiast over het huis waar je waarschijnlijk jaren met plezier hebt gewoond. Daarnaast ben je voor een bezichtiging niet aan kantoortijden gebonden en kan je uitgebreid de tijd nemen om kijkers rond te leiden. Omdat potentiële kopers informatie graag uit de eerste hand ontvangen, wordt een persoonlijke rondleiding erg op prijs gesteld! Onze tips & tricks zorgen voor een succesvolle verkoop.

Hoe kan het zo voordelig?

Bij een makelaar betaal je een hoge commissie: dat is een percentage van de verkoopprijs. Instahome werkt niet met deze hoge makelaarscommissies, maar met een lage vergoeding om meer doelgerichte marketingmogelijkheden in te zetten.

Wij kunnen de kosten zo laag houden omdat jij, als onderdeel van ons team, een essentieel stuk van het werk doet.

Bezichtigingen begeleiden kost een makelaar veel tijd en geld: jij neemt dat nu uit handen, mits onze hulp. Onze vastgoedexperten zitten op kantoor en hebben dus alle tijd om zich te specialiseren in jouw pand. Zo hebben zij alle ruimte om meer tijd en aandacht aan jou – de verkoper – te besteden. Je huis zelf verkopen was dus nog nooit zo eenvoudig.

Interessante weetjes

Wist je dat 72% amper tot geen vertrouwen meer heeft in makelaars?

Indien je helemaal alleen je huis verkoopt je gemiddeld 4% op de verkoopprijs kan verliezen?

Je huis 15% duurder kan verkopen door de juiste aanpak?

Je huis 3x sneller verkocht kan zijn door de juiste strategie?

Ontvang gratis tips

Mis geen waardevolle informatie om je huis zelf te verkopen
small_c_popup.png

Komt jouw huis in aanmerking?

Vul je gegevens in en kom het snel te weten