Het grootste voordeel? Als verkoper zelf de bezichtigingen doen

Zelf de bezichtigingen doen.

“Dankzij jullie tips en video’s, vond ik het zelfs leuk

om de bezichtigingen te doen.” Heidi

Gebruik een virtual tour en interactieve 2D/3D plannen, op die manier hebben potentiële kopers je woning van bij hen thuis al bezocht. Een rondleiding geven is dan echt kinderspel. 

Jij kiest

Jij hebt de controle in eigen handen. Je kiest zelf wanneer je potentiële kopers wil ontvangen.

Dat kan ook in de avonduren of in het weekend én je moet je eigen huis niet uit

Jij bent de expert

Jij kent je huis, je buurt en je buren als niemand anders. Bied de potentiële kopers een kopje koffie aan en beantwoord al hun vragen. Jij weet precies wat er zo leuk en mooi is aan jouw huis.

Bespaar 1000-en euro’s

Door zelf potentiële kopers rond te leiden spaar je enorm veel makelaarskosten uit. Stel je eens voor wat je met dat geld kan doen… 

Nog niet overtuigd? Er zijn nog meer voordelen.

We werken samen als team

Jouw expertise bij de bezichtigingen maakt je een essentieel onderdeel van het team. Jouw visie op de verkoopstrategie en jouw mening over de vraagprijs is onmisbaar. Het is namelijk jouw huis dus daar betrekken we je 100% bij. Alle belangrijke stappen overleggen we samen. Wij geloven dat we zo tot het beste resultaat komen. 

Alle juristen onder één dak

Ons team van juristen werkt nauw samen met het team van adviseurs. Dat betekent dat zij tijdens het complete verkoopproces betrokken zijn. Zij nemen de leiding en geven je advies waar nodig. Ook zijn de juristen beschikbaar voor vragen en het oplossen van eventuele ingewikkelde zaken waar je mee worstelt.

 

De juristen zitten allemaal onder één dak. Samen met de rest van het team zijn zij altijd op de hoogte van jouw verkoopsituatie. Dit versnelt en vereenvoudigt het verkoopproces.

 

In 4 eenvoudige stappen succesvol verkopen