Samen succesvol verkopen We leggen je graag uit hoe je meer geld uit je woning kan halen

Voeg je pand GRATIS toeGratis e-book: Hoe zelf verkopen

 

Wij hebben de expertise

Instahome beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten die jou als verkoper voorzien van alle gewenste diensten: je kiest zelf waarbij je onze hulp kan gebruiken.

 

Wat bieden we zoal?

 

  • Fotografen: professionele foto’s maken je woning aantrekkelijker voor potentiële kopers. Betere foto’s leiden tot meer bezoekers en een snellere verkoop.

 

  • Virtual tour: een virtuele rondleiding zet je woning extra in de kijker op online platformen.

 

  • Interactieve 2D/3D plannen: Laat potentiële kopers je woning al van thuis uit inrichten.

 

  • Verkoopstyling: kleine, goedkope of kosteloze ingrepen kunnen je woning nóg aantrekkelijker maken waardoor je een hogere verkoopsprijs kan bekomen en sneller kan verkopen.

 

  • Copywriters: een verleidelijke omschrijving van je woning met een afgemeten dosis commerciële flair, kan zeker het verschil maken om potentiële kopers aan te zetten tot contactname. 

 

  • Juridische bijstand: bij de verkoop van je woning moet je voldoen aan heel wat wettelijke vereisten, waar je niet altijd van op de hoogte bent. Onze adviseurs zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

Slimme verkopers

“Mensen die hun huis willen verkopen met Instahome zijn slimme verkopers. Vaak zeggen onze verkopers: “Ik heb het zelf gedaan, ik heb zelf mijn huis verkocht.” Dat snap ik helemaal. Ik gun hen dit gevoel, als ze maar in het achterhoofd houden: “Ik heb het zélf verkocht, maar met de steun van Instahome.”  

 

Dit kunnen wij voor je doen

Ons team van adviseurs zit klaar voor jou en al je vragen. Ze zijn altijd voor 100% op de hoogte van jouw persoonlijke verkoopsituatie en geven advies en antwoorden. Dit team is dé spil van Instahome: ze hebben nauw contact met alle afdelingen binnen de makelaarswereld en een brede kennis van zaken. Is je vraag specifieker dan verbinden ze jou direct door met jouw makelaar of jurist. Zo raakt er geen tijd verloren en krijg je de antwoorden van de juiste specialisten.  

 

 

Dit doen onze adviseurs voor jou

  • Advies geven over de verkoop van jouw huis
  • Ondersteunen tijdens jouw 4-stappenplan
  • Met veel plezier al jouw vragen beantwoorden

 

 

Dit doe jij   

Potentiële kopers rondleiden

Gezien we jullie voorzien van video’s en een immogids met alle tips & tricks om de perfecte rondleiding te geven, is het rondleiden van kijkers zelfs leuk om te doen.

Wie kent trouwens de woning en de buurt het best? Iemand die er 1 keer is geweest of diegene die er jarenlang leuke herinneringen heeft opgebouwd?

Daarnaast ben je voor een bezichtiging niet aan kantoortijden gebonden en kun je uitgebreid de tijd nemen om kijkers rond te leiden. Omdat potentiële kopers informatie graag uit de eerste hand ontvangen, wordt een persoonlijke rondleiding erg op prijs gesteld!